top of page
Sanne_van_Es_fotografie_zwangerschapsshoot_Berkel-en-Rodenrijs.jpg

Zwangerschap

Bij Sanne van Es Fotografie kan een zwangerschap fotoshoot zowel op en buiten locatie als bij jullie thuis plaats vinden. Sanne van Es haar advies is om een zwangerschap fotoshoot te plannen tussen 30 en 35 weken.

Jullie zijn in verwachting van je eerste, tweede of misschien wel derde kindje. De zwangerschapsperiode gaat sneller voorbij dan je denkt. Om dit moment te bevriezen kan je hier een mooie fotoreportage van laten maken. 

Tijdens deze fotoreportage maak ik foto's ik jou, je zwangere buik en misschien wel samen met je partner.  Een zwangerschapsshoot wordt meestal tussen de 30 en 34 weken gepland. Wees er op tijd bij met boeken, zodat ik zeker een plekje vrij heb voor jou. De zwangerschap shoot kan zowel op locatie als bij jullie thuis plaats vinden. 

Neem hieronder een kijkje naar de verschillende zwangerschap shoots.

Zijn jullie nu helemaal enthousiast geworden na het zien van mijn foto's? 

Dat snap ik natuurlijk helemaal! Door op de knop hier beneden te drukken kan je gelijk een afspraak maken.

Wil je nu een zwangerschap shoot en een newborn shoot samen boeken? Ik geef bij het boeken van twee pakketten een korting €79,00 cadeau!! Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Sanne_van_Es_fotografie_zwangerschap_Berkel-en-Rodenrijs.jpg
Sanne_van_Es_fotografie_zwangerschapsshoot_Berkel-en-Rodenrijs.jpg
Toen ik ongeveer 8 maanden zwanger was hebben wij een shoot gedaan met Sanne. Wij hadden nog nooit zoiets gedaan en waren best zenuwachtig. Sanne heeft ons enorm op ons gemak gesteld en de foto’s zijn zo ontzettend mooi geworden. Sanne is een hele fijne fotograaf die erg met je meedenkt.
bottom of page