top of page
  • Foto van schrijverSanne van Es

Trouwen bij Dudok in het park Rotterdam

Een trouwdag in het centrum van Rotterdam. Als Rotterdammer hou ik hiervan. Tom en Dinah gaven elkaar het jawoord in het prachtige Dudok in het park in Rotterdam. Een super mooie en intiem bruiloft, waar de emoties voelbaar en zichtbaar waren. Het was een hete dag, maar doordat de bruiloft binnen was hadden we hier geen last van.


First look

De dag begon voor mij bij de first look. Deze was bij Dudok in het park. De bruid liet iets langer op zich wachten, waardoor ik begon met nog even wat foto's te maken van de bruidegom. Als fotograaf blijf ik hier rustig onder. Het draaiboek was ook zo gepland, dat we wat uitloop konden hebben. Altijd handig.Fotoshoot

Na de first look gingen we gelijk door naar de fotoshoot. Deze vond ook plaats in het Euromast park. Even alleen zonder alle drukte om jullie heen. Wel gaat er altijd iemand mee (als het bruidspaar dit ook wil) om de jurk goed te leggen of het boeket even vast te houden.


Trouwceremonie

Na de fotoshoot en de groepsfoto's was het alweer tijd om te trouwen. Een intieme ceremonie met prachtige geloftes, waar de gasten het niet droog hielden. Samen lachen en huilen is het mooiste tijdens de ceremonie.


Borrel

Tijdens het borrelen werd de taart aangesneden. Deze taart doet het altijd goed en is verrukkelijk! Mooie speeches gegeven en een glaasje bubbels gedronken.


Diner

Dit was alweer het laatste moment van de dag voor mij. Heerlijk dineren met een 4 gangen diner, wat compleet vegetarisch was.

Ik wil Tom en Dinah bedanken dat ik op hun dag mocht fotograferen en de leuke dag die we samen hebben gehad. Ik kijk uit naar jullie keuze voor het fotoalbum!

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page