top of page
Sanne_van_Es_Fotografie_Emily&Yannick_231.jpg

Bruiloft

Sanne van Es is een bruidsfotograaf met een voorliefde voor contrastrijke kleuren foto's en donkere zwart wit foto's. Bekijk hier Sanne van Es haar bruiloft portfolio.

Sanne_van_Es_fotografie_bruiloft_.jpg
Sanne_van_Es_Fotografie_Bruiloft_Zoetermeer_001.jpg

Real Weddings

Ik ben bevoorrecht om op veel mooie en speciale dagen aanwezig te mogen zijn en om van deze dagen prachtige herinnering voor altijd te mogen maken. Een trouwfotograaf kies je niet zomaar. Je bent opzoek naar mooie foto’s, maar de klik met de fotograaf is zeker niet onbelangrijk. Bekijk in real weddings een gehele bruiloft, om zo mijn fotografie beter te leren kennen.

Sanne_van_Es_Fotografie_bruiloft_001.jpg
“Sanne heeft onze bruiloft en de pre-wedding shoot gefotografeerd en het zijn super mooie foto's geworden! Van veel vrienden en familie complimenten gehad over de foto's, vooral ook hoe ontspannen we eruit zagen op de foto's. Dat is ook door Sanne die ervoor heeft gezorgd dat we super op ons gemak waren tijdens de fotoshoot en tijdens de bruiloft met de foto's!”

Maud en Theo

Sanne_van_Es_fotografie_Berkel_en_Rodenrijs_bruiloft_022.jpg
Sanne_van_Es_Fotografie_bruiloft_Italie_buitenland_013.jpg
Sanne_van_Es_Fotografie_bruiloft_Driebergen_004.jpg
Sanne_van_Es_Fotografie_bruiloft_Italie_buitenland_001.jpg

Trouwen in het buitenland?
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Loveshoot

Als je bij mij een loveshoot boekt, zijn het niet zomaar wat foto's of zo een met mijn schatje naar Turkije shoot. Echte foto' s waar de liefde van af spat en waar jullie helemaal jezelf zijn. Een mooi moment met zijn tweetjes om bijvoorbeeld jullie verloving te vieren of gewoon zomaar. Als je mij als fotograaf voor jullie bruiloft boekt kan je hier een loveshoot bij boeken of zit het in het pakket. 

Ik fotografeer jullie op een ontspannen manier zodat jullie pure foto's krijgen.  De loveshoots vindt plaats op een mooie buitenlocatie, die jullie zelf mogen kiezen. Misschien is er een speciale plek waar jullie twee graag komen.

 
Sanne_van_Es_fotografie_loveshoot.jpg
Sanne_van_Es_Fotografie_Eva&Sjoerd_029.jpg
Sanne_van_Es_Fotografie_Brenda&MIchael_026.jpg
Wat hebben wij een fantastische couple shoot gehad met Sanne! Doordat ze zoveel rust uitstraalde, voelden wij ons direct op ons gemak. De foto's zijn echt heel erg naar ons zin geworden, ondanks de bizar harde wind die er op het strand stond. We zijn erg blij met het kleur- en lichtgebruik dat Sanne in haar nabewerking heeft gehanteerd. Ze is enorm snel met het bewerken en sturen van de foto's. Nu vol spanning afwachten wanneer het harmonicaboekje op onze deurmat valt.

Brenda & Michael

Sanne_van_Es_fotografie_loveshoot.jpg

Tarief

Een fotoshoot is een investering voor het leven. Een investering in blijvende herinneringen die jou hopelijk ook later dat fijne en warme gevoel teruggeven. Foto's zijn voor het leven en eigenlijk onbetaalbaar. Ik houd van duidelijkheid en daar horen niet onnodig veel pakketten bij, daarom bied ik één pakket aan.

• Hulp bij het kiezen van locatie, outfits en tips vooraf
•  +/- 1 uur fotograferen op de gekozen locatie
• Mix van portretten en detailfoto's

• Professionele bewerking van alle goede beelden
Online beveiligde galerij met jullie foto's
• Beelden digitaal aangeleverd in hoge resolutie 
• Harmonica boekje

€ 225,00

Incl BTW - Excl. reiskosten van €0,45 (retour) per kilometer buiten  een straal van 15 km vanaf postcode 2651

bottom of page