top of page
Sanne_van_Es_fotografie_Berkel_en_Rodenrijs_zwangerschap_001.jpg

Zwangerschap

Bij Sanne van Es Fotografie kan een zwangerschap fotoshoot zowel op en buiten locatie als bij jullie thuis plaats vinden. Sanne van Es haar advies is om een zwangerschap fotoshoot te plannen tussen 30 en 35 weken.

Sanne_van_Es_fotografie_zwangerschapsshoot_Berkel-en-Rodenrijs.jpg
Sanne_van_Es_fotografie_Berkel_en_Rodenrijs_zwangerschap.jpg

Jullie zijn in verwachting van je eerste, tweede of misschien wel derde kindje. Over een paar maanden is het al zo ver en kunnen jullie genieten van jullie lieve kleintje. Deze zwangerschapsperiode gaat echt sneller voorbij dan je denkt. Hoe mooi is het om dat moment te laten bevriezen door middel van een fotoreportage.

Tijdens deze fotoreportage maak ik foto's ik jou, je zwangere buik en misschien wel samen met je partner.  Een zwangerschapsshoot wordt meestal tussen de 32 en 36 weken gepland. Wees er op tijd bij met boeken, zodat ik zeker een plekje vrij heb voor jou. De zwangerschap shoot kan zowel op locatie als bij jullie thuis plaats vinden. 

Neem hieronder een kijkje naar de verschillende zwangerschap shoots.

De 9 maanden die zo voorbij zijn

Sanne_van_Es_fotografie_Berkel_en_Rodenrijs_zwangerschap.jpg

Samen met je partner

Natuurlijk mag je alleen op de foto, maar is er een partner in beeld. Neem hem of haar dan gezellig mee naar de shoot. 

De shoot wordt ingericht zoals jullie dat willen. Een paar foto's samen en dan alleen of juist andersom? Dat is helemaal geen probleem.

En partners die op mijn website kijken. Hoe mooi is het als jij een shoot boekt voor jouw zwangere vriendin?

Newborn

Weet jij nu al zeker dat je na de geboorte van jullie kindje een newbornshoot willen. Boek dan tegelijkertijd met een zwangerschapshoot ook een newbornshoot. Jullie krijgen dan €50,00 korting op de totaal prijs.

Sanne_van_Es_Fotografie_zwangerschap_fotoshoot_010.jpg
Sanne_van_Es_fotografie_Berkel_en_Rodenrijs_zwangerschap_004.jpg
Sanne_van_Es_Fotografie_Berkel_en_Rodenrijs_zwangerschap_002.jpg
Sanne_van_Es_fotografie_Berkel_en_Rodenrijs_zwangerschap_017.jpg
Sanne_van_Es_fotografie_Berkel_en_Rodenrijs_zwangerschap_018.jpg
Toen ik ongeveer 8 maanden zwanger was hebben wij een shoot gedaan met Sanne. Wij hadden nog nooit zoiets gedaan en waren best zenuwachtig. Sanne heeft ons enorm op ons gemak gesteld en de foto’s zijn zo ontzettend mooi geworden. Sanne is een hele fijne fotograaf die erg met je meedenkt.

Licht

Ik maak gebruik van natuurlijk daglicht. Om in mijn stijl te kunnen fotograferen maak ik gebruik van zonsopkomst / zonsondergang.Ook wel het gouden uurtje genoemd. Ik spreek daarom het liefst in de ochtend of later in de middag af. Komt het niet anders uit? Dan is het belangrijk dat jullie locatie schaduw plekken heeft.

In de lente, nazomer en herfst is het gouden uurtje op hele fijne tijden voor kleinere kinderen. We spreken samen een passende tijd en dag af.

Voorbereiding

Vind je een fotoshoot spannend? Ik hoop dat je op mij vertrouwt om er een heel fijn moment van te gaan maken. Dat begint al met een goede voorbereiding. Voorafgaand aan de fotoshoot ontvang je een uitgebreide brochure waarin je precies terug kunt vinden wat je tijdens de shoot kunt verwachten. Ook ben ik beschikbaar voor vragen mocht je die hebben. 

Locatie

Ook de locatie is belangrijk om mooie foto's te krijgen. Nu spreek ik graag af op een locatie die jullie mooi vinden, maar door mijn ervaring heb ik hier al wat mooie locaties op een rijtje. Duingebied, bosgebied en heide zijn favoriet!

  • Hoek van Holland

  • Loonse en Drunense duinen

  • Kralingse bos

  • Bergsche bos

  • Meijendel

Sanne_van_Es_fotografie_Berkel_en_Rodenrijs_zwangerschap.jpg

Tarief

Een fotoshoot is een investering voor het leven. Een investering in blijvende herinneringen die jou hopelijk ook later dat fijne en warme gevoel teruggeven. Foto's zijn voor het leven en eigenlijk onbetaalbaar. Ik houd van duidelijkheid en daar horen niet onnodig veel pakketten bij, daarom bied ik één pakket aan.

• Hulp bij het kiezen van locatie, outfits en tips vooraf
•  +/- 1 uur fotograferen op de gekozen locatie
• Mix van portretten en detailsfoto's  

• Professionele bewerking van alle goede beelden
Online beveiligde galerij met jullie foto's
• Beelden digitaal aangeleverd in hoge resolutie 
• Harmonica boekje

€ 225,00

Incl BTW - Excl. reiskosten van €0,45 (retour) per kilometer buiten  een straal van 15 km vanaf postcode 2651

Boek je een zwangerschap en newbornshoot samen, dan ontvang je een korting van € 50,00

bottom of page