top of page
Sanne_van_Es_fotografie_Berkel_en_Rodenrijs_newborn.jpg

Newborn

Bij Sanne van Es Fotografie kan een gezin fotoshoot op een door jullie gekozen buiten locatie plaats vinden. Laat profesionnele foto's maken op een ongedwongen manier door Sanne van Es.

Rust en ontspannenheid tijdens een newbornshoot

Een newbornshoot vindt plaats als jullie er als gezin klaar voor zijn. Toch is het wel belangrijk om de newbornshoot optijd in te plannen. De eerste weken heb je echt de mini fase. De meeste baby's slapen dan nog heel veel en jij bent misschien nog aan het herstellen van de bevalling. Daarom is het  fijn dat ik bij jullie thuis kom, zo hoef je in die eerste bijzondere fase niet op pad. Tijdens een newbornshoot leg ik jullie vast als gezin, maar neem ik ook de allerkleinste details mee. Zijn er nog broertjes of zusjes? Deze betrek ik met alle liefde tijdens de shoot.

Sanne_van_Es_fotografie_Berkel_en_Rodenrijs_newborn_015.jpg

Het moment bevriezen, zodat je hier later op terug kan kijken.

Jullie gaan samen een fantastische tijd tegemoet. Er is een klein wonder onderweg. De eerste periode na de bevalling is misschien de mooiste maar ook de meest zware / hectische periode. Die eerste weken vliegen voorbij en zonder dat je het doorhebt heb je niet eens foto's van jullie als gezin in deze periode. Voor je het weet passen ze niet meer in maat 50 / 56 en heb je geen idee meer hoe klein die handjes en voetjes waren. Het is zo waardevol om foto's te hebben als ze nog zo klein zijn.  

Sanne_van_Es_fotografie_Berkel_en_Rodenrijs_newborn.jpg
Sanne_van_Es_fotografie_Berkel_en_Rodenrijs_newborn_005.jpg
Sanne_van_Es_fotografie_Berkel_en_Rodenrijs_newborn_017.jpg
Sanne_van_Es_fotografie_Berkel_en_Rodenrijs_newborn.jpg
Sanne_van_Es_fotografie_Berkel_en_Rodenrijs_newborn.jpg
Wij hebben een leuke, persoonlijke newbornshoot gehad met Sanne. Sanne wist goed in te spelen op onze gezinssituatie en nam de tijd voor de shoot. Wij zijn erg blij met het resultaat!

newborn Brent

Licht

Ik maak gebruik van natuurlijk daglicht. Zo ook tijdens een newbornshoot. Om in mijn stijl binnen te kunnen fotograferen maak ik meestal een afspraak rond 13.00, zo hebben we in de winter en zomermaanden genoeg licht.

Toch liever een andere tijd die beter bij jullie kleintje past? Geen probleem, geef het gewoon aan tijdens het boeken van de shoot

 

Voorbereiding

Vind je een fotoshoot spannend? Ik hoop dat je op mij vertrouwt om er een heel fijn moment van te gaan maken. Dat begint al met een goede voorbereiding. Voorafgaand aan de fotoshoot ontvang je een uitgebreide brochure waarin je precies terug kunt vinden wat je tijdens de shoot kunt verwachten. Ook ben ik beschikbaar voor vragen mocht je die hebben. 

Ontspannen

Een pasgeboren baby heeft nog geen ritme. Even een voeding omdat jullie kindje honger heeft? Neem je tijd daarvoor. Even lekker badderen om tot ontspanning te komen? Ik kom in alle rust bij jullie thuis langs en neem de tijd voor jullie. Gemiddeld ben ik zo'n 1,5 tot 2 uur bij jullie thuis voor een newbornshoot. 

Ontspannen betekent ook dat ik jullie kindje niet in allerlei posities ga neerleggen om in een "perfecte houding" op de foto te staan. Ben je daar wel naar op zoek? Dan ben ik niet jullie fotograaf. 

Sanne_van_Es_fotografie_Berkel_en_Rodenrijs_newborn.jpg

Tarief

Een investering in blijvende herinneringen die jou hopelijk ook later dat fijne en warme gevoel teruggeven. Foto's zijn voor het leven en eigenlijk onbetaalbaar. 

Ik houd van duidelijkheid en daar horen niet onnodig veel pakketten bij, daarom bied ik één pakket aan.

• Hulp bij het kiezen van locatie, outfits en tips vooraf
•  +/- 2 uur fotograferen bij jullie thuis
• Mix van portretten, detailsfoto's en gezinsfoto's 

• Professionele bewerking van alle goede beelden
Online beveiligde galerij met jullie foto's
• Beelden digitaal aangeleverd in hoge resolutie 
• Harmonica boekje

€ 275,00

Incl BTW - Excl. reiskosten van €0,45 (retour) per kilometer buiten  een straal van 15 km vanaf postcode 2651

Boek je een zwangerschap en newbornshoot samen, dan ontvang je een korting van € 50,00

bottom of page