top of page

JULLIE LIEFDE,
JULLIE VERHAAL

Mijn naam is Sanne van Es en ik ben op dit moment 28 jaar. Ik woon in Berkel en Rodenrijs een dorp naast Rotterdam. Naast mijn werkzaamheden in de fotografie geef ik ook les in het basisonderwijs.

 

Mijn kalme aanpak en manier van omgaan met kinderen zet ik ook in tijdens fotoshoots om zo iedereen op zijn gemak te stellen. Het is mijn ultieme doel om iedereen te fotograferen zoals ze echt zijn en de mooie, liefdevolle momenten te vangen in de vorm van een foto.

Sanne_van_Es_fotografie_Berkel_en_Rodenrijs-2.jpg
Sanne_van_Es_fotografie_.jpg

Sanne van Es fotografeerd al meer dan 8 jaar en heeft zich gespecialiseerd in bruiloften en lifestyle shoots. Ze reist heel Nederland door, maar is vaak in Zuid-Holland te vinden.

WAAROM IK HOU VAN WAT IK DOE

Ik heb echt een zwak voor herinneringen. Ik heb veel mooie herinneringen aan vroeger, bijvoorbeeld gezellig bij opa en oma logeren of kerst vieren. Dit zijn helaas allemaal herinneringen die gemaakt zijn in mijn gedachtes. Omdat ik weet hoe belangrijk deze herinneringen voor mensen kunnen zijn help ik andere mensen hun persoonlijke herinneringen te vereeuwigen middels fotografie. Zo kan je later altijd nog eens terug kijken naar de mooie herinneringen van vroeger.

Mijn eerste aanraking met een camera was op vakantie in Frankrijk toen ik van mijn ouders een wegwerp camera kreeg. Ik was meteen verkocht en keek ook altijd vol bewondering naar de 'grote' camera van mijn vader. 

Ik besloot een fotografie opleiding te volgen en ik heb het vak daarna niet meer los gelaten. Na deze vierjarige fotografie studie heb ik mijn eigen bedrijf in de fotografie gestart. Inmiddels fotografeer ik alweer 10 jaar!!

KLANTEN GELUKKIG MAKEN MET FOTO'S, WAAR IK ZELF OOK GELUKKIG VAN WORD. 

Sanne_van_Es_fotografie_Berkel_en_Rodenrijs.jpg

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

bottom of page