top of page
Sanne_van_Es_fotografie_gezinshoot_Berkel-en-Rodenrijs.jpg

Gezin

Bij Sanne van Es Fotografie kan een gezin fotoshoot op een door jullie gekozen buiten locatie plaats vinden. Laat profesionnele foto's maken op een ongedwongen manier door Sanne van Es.

Plezier maken en samen lachen tijdens een gezinsshoot.

Tijdens een familieshoot draait het allemaal rond authenticiteit en spontaniteit. Ik begeleid jullie door wat richtlijnen te geven, maar laat daarnaast alle ruimte voor oprechte momenten. Het gaat erom dat we plezier hebben samen. Op die manier houden jullie hier niet alleen mooie, waardevolle beelden aan over maar ook een leuke herinnering samen. 
Deze shoot wordt op een buiten locatie gepland of een ruime/lichte binnenlocatie, zodat er genoeg beweeg en speelruimte is.

Sanne_van_Es_Capture_this_Moment_familieGoedbloed_052.jpg

Vast laten leggen wat je dierbaar is,
herinneringen voor het leven

We zetten de tijd samen even stil. Het is een cliché maar echt waar; de tijd gaat snel. Tijdens een gezinsshoot nemen we alle tijd samen. Gemiddeld zijn we een uur onderweg. We maken gebruik van de allermooiste plekken. Tijdens een gezinshoot draait het om jullie en laat ik jullie je ding doen, maar ik help jullie in het begin zeker op weg. We zingen een liedje, wandelen door de natuur en ondertussen leg ik alles vast. Zijn jullie kinderen wat ouder? Ook dit is geen probleem. Dat liedje laat ik dan aan jullie over!

Sanne_van_Es_fotografie_gezinshoot_Berkel-en-Rodenrijs.jpg
Sanne_van_Es_fotografie_gezinshoot_Berkel-en-Rodenrijs.jpg
Afgelopen zondag een familiefotoshoot gehad met Sanne. Op de foto als gezin; we vonden het best spannend. Al snel zorgde Sanne dat we ons niet ongemakkelijk hoefde te voelen. Ondanks dat onze zoon (bijna 4 maanden) er niet zo veel zin in had wist Sanne er een geslaagde shoot van te maken. De locatie was door Sanne uitgekozen; een hele mooie (natuurlijke) omgeving! We kregen vooraf tips over de kleding en zijn blij met het eindresultaat. Nogmaals bedankt! Een aanrader.

Voorbereiding

Licht

Ik maak gebruik van natuurlijk daglicht. Om in mijn stijl te kunnen fotograferen maak ik gebruik van zonsopkomst / zonsondergang.Ook wel het gouden uurtje genoemd. Ik spreek daarom het liefst in de ochtend of later in de middag af. Komt het niet anders uit? Dan is het belangrijk dat jullie locatie schaduw plekken heeft.

In de lente, nazomer en herfst is het gouden uurtje op hele fijne tijden voor kleinere kinderen. We spreken samen een passende tijd en dag af voor jullie gezin. 

Vind je een fotoshoot spannend? Ik hoop dat je op mij vertrouwt om er een heel fijn moment van te gaan maken. Dat begint al met een goede voorbereiding. Voorafgaand aan de fotoshoot ontvang je een uitgebreide brochure waarin je precies terug kunt vinden wat je tijdens de shoot kunt verwachten. Ook ben ik beschikbaar voor vragen mocht je die hebben. 

Locatie

Ook de locatie is belangrijk om mooie foto's te krijgen. Nu spreek ik graag af op een locatie die jullie mooi vinden, maar door mijn ervaring heb ik hier al wat mooie locaties op een rijtje. Duingebied, bosgebied en heide zijn favoriet!

  • Hoek van Holland

  • Loonse en Drunense duinen

  • Kralingsebos

  • Bergschebos

  • Meijendel

Sanne_van_Es_fotografie_gezinshoot_Berkel-en-Rodenrijs.jpg

Tarief

Een fotoshoot is een investering voor het leven. Een investering in blijvende herinneringen die jou hopelijk ook later dat fijne en warme gevoel teruggeven. Foto's zijn voor het leven en eigenlijk onbetaalbaar. Ik houd van duidelijkheid en daar horen niet onnodig veel pakketten bij, daarom bied ik één pakket aan.

• Hulp bij het kiezen van locatie, outfits en tips vooraf
•  +/- 1 uur fotograferen op de gekozen locatie
• Mix van portretten, detailsfoto's en gezinsfoto's 

• Professionele bewerking van alle goede beelden
Online beveiligde galerij met jullie foto's
• Beelden digitaal aangeleverd in hoge resolutie 
• Harmonica boekje

v.a. € 199,00

Incl BTW - Excl. reiskosten van €0,45 (retour) per kilometer buiten  een straal van 15 km vanaf postcode 2651

bottom of page