top of page
  • Foto van schrijverSanne van Es

Trouwen bij de Heische Hoeven in Loosbroek

Een zonnige toch regenachtige dag voor Frans en Ellen. Waarbij alle vrienden hielpen om er een mooi weekend van te maken. Het bruidspaar had besloten om in plaats van één dag, drie dagen hun liefde te vieren. Het weekend begon op vrijdag en ik mocht de trouwdag vastleggen op zaterdag.


Klaarmaken bruid

Ellen begon haar dag bij de Haar drôme met de vrouwen van haar familie. Hier liet iedereen haar haar en make-up doen. Ellen liet haar finishing touches van de make-up door haar zusje doen. Terwijl zij hier bezig waren ging ik naar Frans. Even later was Ellen bij haar ouderlijk huis, waar zij haar jurk aan ging doen.

Klaarmaken bruidegom

Frans begon zijn dag relaxed in de Dassen hut bij de Heische hoeven. Hier had het bruidspaar ook geslapen, maar Alleen vertrok al vroeg naar de Haar drôme. Fantastisch mooie omgeving waar we even later ook de frist look en de shoot hadden.

First look

Op het eerste oog leek de bruidegom minder zenuwachtig, maar toen het moment was aangebroken om elkaar te zien, sloegen de zenuwen toch aan. Een prachtige first look met hun familie om hun heen. De dag had niet mooier kunnen beginnen.

Reportage

Hoe kan het ook anders, dan dat wij gingen shotten om de Dassen hut heen. Een fantastische mooie omgeving, waar we een rondje hebben gelopen. Zelfs nog over een mega glad bruggetje zijn gegaan (gelukkig niemand gevallen). Het bruidspaar was niet gewend om voor de camera te staan, maar doordat ik jou vertel wat je 'moet' doen. Heb je binnen no time niet meer door dat ik foto's aan het maken ben.

Ceremonie

De Heische hoeven is een beetje een do it yourself locatie. Vrienden en familie hebben geholpen om deze dag voor Ellen en Frans zo mooi mogelijk de maken. Iedereen was bij aankomst druk bezig met het versieren van de locatie. Uiteindelijk was het tijd voor de ceremonie. Hier zat een beetje druk achter, want er stond regen opgegeven. Hier had het bruidspaar al rekening mee gehouden door doorzichtige paraplu's te kopen. Met een lach en een traan was deze ceremonie, waar het uiteindelijk toch ook ging regenen. De foto's zijn er zeker niet minder om!

Borrel

Oud Hollandse spelletjes tijdens je borrel zijn altijd een succes. Ook waren er twee speeches tijdens de borrel van de ouders van het bruidspaar. Telkens was het droog en regen. Toch hadden we nog een momentje gevonden voor wat groepsfoto's.

Diner

Onder de tent was het diner. Mooie speeches en heerlijke gerechten stonden centraal. Ontroerende speeches heb ik gehoord tijdens het fotograferen. Nu ben ik al een emotioneel mens, maar als je dan ook nog mooie verhalen hoort is de dag voor mij compleet.

Grand dessert en feest

In plaats van het dessert bij het diner te serveren mochten de avondgasten ook lekker mee eten van het dessert. Helaas was het nog steeds niet helemaal droog, maar we stonden beschut onder de bomen. Ik wist van te voren dat het bruidspaar iets anders ging doen dan een openingsdans. Ze gingen namelijk zingen. Hier zijn ze speciaal voor op zangles geweest. Wat een enorme hit!

Ik wil Frans en Ellen enorm bedanken dat ik op hun dag mocht fotograferen. De dag is gelukkig door jullie liefde en die van jullie vrienden en familie niet in het water gevallen!

64 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page