top of page
  • Foto van schrijverSanne van Es

Trouwen bij Dudok in het park in Rotterdam

Bijgewerkt op: 13 mrt.

Trouwen in het groene hart van Rotterdam, omringd door de weelderige tuinen van Dudok in het Park... Stel je voor dat je ‘ja’ zegt in deze oase van rust, midden in een bruisende stad. Dit werd werkelijkheid voor dit prachtige paar waarvan ik de eer had om de liefdesverbintenis vast te leggen.


De voorbereiding van de bruidegom

De dag begon in een warme huiselijke sfeer bij het ouderlijk huis van de bruidegom. Omringd door een goede vriend, zijn ouders, en zijn zoontje, heerste er een gevoel van samenhorigheid. De komst van zijn zus, met een liefdevol cadeau voor zijn zoontje, voegde nog meer vrolijkheid toe aan de ochtend. Het aankleedritueel was een moment van gedeelde vreugde, ondersteund door het gelach en de hulpvaardige handen van zijn naasten. Dit was een perfecte start voor de rest van deze bijzondere dag.



Een drukke start voor de bruid

De bruid werd omringd door haar dierbare familieleden, wat zorgde voor een levendige sfeer. Met de deskundige handen van een kapster en de serene rust boven in het huis, transformeerde de bruid zich samen met haar dochtertje voor de grote dag. Onder de liefdevolle blikken en handen van haar moeder en zusje werd ze klaargestoomd voor het moment waarop ze haar aanstaande zou ontmoeten.



De eerste blik

Het moment waarop de bruidegom en bruid elkaar voor het eerst zagen, was gevuld met diepe emoties en een tastbare liefde. Een stilzwijgende belofte van toewijding werd gedeeld, een moment dat de essentie van hun band weerspiegelde. Het was een ontroerend tafereel dat de belofte van een levenslange verbintenis inluidde.



Een fotoshoot met uitdagingen

Ondanks de regen die ons naar een overdekte plek in Rotterdam leidde, bleef de sfeer optimistisch. Tussen de druppels door vonden we momenten van plezier en vreugde, een bewijs van hun sterke verbondenheid. Deze onvoorziene wending zorgde voor unieke en memorabele foto's.



Lunchen bij Trattoria Sophia

Nog voor de ceremonie kwamen de belangrijkste mensen weer bij één voor een heerlijke lunch. In een ruimte alleen voor het bruidspaar werd er genoten van her lekker eten en al volop gelachen door mooien speeches. Nog even genieten met een kleiner gezelschap voor het ja-woord gegeven werd.


Een ceremonie vol emotie

De ceremonie was er een van gelach en tranen. De unieke entree met een brandweerauto, een knipoog naar de carrière van de bruidegom, en de aanwezigheid van geliefden die hun eigen strijd hadden geleverd vanwege ziekten, maakten de dag bijzonder betekenisvol. Het was een viering van leven, liefde en de kracht van familie. De ceremonie was een aaneenschakeling van persoonlijke anekdotes en diepgaande momenten die iedereen raakten.



Borrel en feest

Tijdens de borrel en het daaropvolgende feest werden er hartverwarmende speeches gehouden en danste iedereen op de muziek van de band. De avond was gevuld met energie en liet een onuitwisbare indruk achter van een dag vol liefde en geluk. Het was een perfecte afsluiting van een dag die gekenmerkt werd door een scala aan emoties en vieringen.




Pre-wedding shoot

Als aanvulling op deze prachtige dag had ik de eer om een pre-wedding shoot met het bruidspaar te doen. Deze foto's geven niet alleen een blik op mijn fotografische stijl, maar hielpen ook bij het opbouwen van een vertrouwensband, vooral met de kinderen. Het gaf het paar ook een kans om te wennen aan de camera, wat resulteerde in nog natuurlijkere en ontspannen foto's op de trouwdag in Rotterdam.


Ook trouwfoto’s in Rotterdam laten maken?

Mijn naam is Sanne van Es, een trouwfotograaf in Rotterdam met een passie voor het vastleggen van onvergetelijke momenten. Mijn aanpak is er een van rust en geduld, waarbij ik streef naar authenticiteit en het vastleggen van pure emoties. Het is mijn missie om herinneringen te creëren die generaties lang meegaan. Benieuwd wat ik kan betekenen voor jullie? Neem vrijblijvend contact op. Ben je geïnspireerd door het verhaal van Dewi en Yorick en wil je jouw eigen unieke momenten laten vastleggen? Voel je vrij om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we jouw liefdesverhaal vormgeven en vereeuwigen. Elk verhaal is het waard om verteld te worden, en ik zou vereerd zijn om de jouwe te mogen vastleggen.

 

Namens mij, Sanne van Es, ben ik Dewi en Yorick enorm dankbaar dat ik getuige mocht zijn van hun liefde en verbintenis bij Dudok in het park. Hun dag was een prachtige herinnering aan de kracht van liefde, vriendschap en familie waar iedereen bij kon zijn, ongeacht het weer.

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page