top of page
  • Foto van schrijverSanne van Es

Trouwen bij het Wapen van Zoetermeer

Eind juli was het dan zo ver voor Eva en Sjoerd. Zij mochten elkaar het jawoord geven tijdens een prachtige ceremonie. De dag was net iets anders gepland, waardoor ik wat later kon beginnen. De ceremonie was richting het einde van de dag. Ideaal als je toch nog een beetje warmte wilt, maar niet in de volle zon wilt zitten.


Klaarmaken bruid

Mijn dag begon zoals de meeste dagen bij het klaarmaken van de bruid. Eva had haar vriendin en familie om zich heen en zat al in de make-up toen ik aankwam. Ik vroeg aan Eva of zij mij de jurk wilde laten zien en of zij details had die ik alvast kon fotograferen. Eenmaal klaar met de make-up was het tijd om de jurk aan te trekken. Vader en Oma mochten haar pas later zien, dus die vertrokken naar een andere kamer.

Klaarmaken bruidegom

Vanaf de bruid was het kort rijden naar de bruidegom Sjoerd. Hij maakte zich klaar in hun eigen huis met zijn ouderlijk gezin. Sjoerd kende ik nog van vroeger, dus alleen maar leuk om bij zijn bruiloft te mogen fotograferen.

First look

Nadat de bruid en de bruidegom klaar waren was het tijd voor de first look. De first look was net zoals de fotoreportage in een natuurgebied in Bleiswijk. Wat hebben we gelachen tijdens de first look. Sjoerd kwam met zijn ogen dicht samen met de ceremoniemeester aangelopen, want Eva stond er al. Dit was een goed begin van de dag, want er werd me wat afgelachen tijdens deze bruiloft.

Fotoreportage

Eigenlijk ga ik altijd gelijk door vanuit de first look met de fotoreportage. Soms moet je een stukje rijden, omdat de first look thuis is en andere keren is het al op dezelfde locatie. Prachtige foto's zijn het geworden van dit bruidspaar. We hebben een rondje gelopen in het natuurgebied en tijdens het lopen gekeken naar verschillende plekken. Het bruidspaar had het bloemenveld al eerder gespot.

Diner

Het bruidspaar had het net even omgegooid. Zij gingen eerst met een klein gezelschap dineren en daarna was de ceremonie. Ideaal als er nog mensen moeten werken of als het een warme dag is geweest.

Ceremonie

De trouwambtenaar was ook geen vreemde voor mij net zoals vele gasten op de bruiloft. Vol humor en blijdschap was deze ceremonie.

Borrel en feest

Het was dan nu echt de hoogste tijd om lekker te feesten! Eerst werden er nog speeches/acts gedaan en bracht het bruidspaar een bedank speech uit. Waarna het feest losbarstte in een iets wat andere openingsdans.

Ik wil Sjoerd en Eva enorm bedanken dat ik op hun bruiloft mocht fotograferen. Ik had na deze dag last van mijn kaken van het lachen. Bedankt voor jullie lieve woorden na het opsturen van de volledige galerij.

37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page