top of page
  • Foto van schrijverSanne van Es

Trouwen bij het Struweel in Ridderkerk

Bijgewerkt op: 6 mrt.

In de betoverende groene oase van het Struweel in Ridderkerk, hebben Linda en Mark hun droombruiloft werkelijkheid laten worden. Hun unieke visie voor deze speciale dag werd al snel duidelijk tijdens ons eerste gesprek. Mark, met zijn ‘gouden’ handen die alles kunnen maken, en Linda, met haar verfijnde oog voor details, vormden het perfecte team om elk aspect van hun bruiloft tot in de puntjes te verzorgen.


Een ochtend vol beloftes

De dag begon in het ouderlijk huis van Linda, waar de voorbereidingen een intieme sfeer creëerden. Met behulp van Florence van Studio Florence werd Linda omgetoverd tot een stralende bruid, een moment van rust en voorbereiding, gedeeld met haar moeder. Terwijl de eerste zonnestralen door het raam naar binnen dansten, omhulden ze de kamer met een gouden gloed, waardoor elk detail - van Linda's haar tot de glinstering in haar ogen - extra benadrukt werd. Dit serene begin van de dag was een perfecte weerspiegeling van de liefde en zorg die in elk aspect van de bruiloft zou doorschemeren.



Een dubbele eerste blik

Eerst was er het emotioneel geladen moment vol trots tussen Linda en haar vader. Vervolgens de eerste ontmoeting met Mark in dezelfde kamer die de stille getuige was van Linda's metamorfose. Deze bewuste keuze voor een besloten omgeving zorgde voor foto’s die doordrenkt waren van warmte. De uitwisseling van persoonlijke boodschappen voegde een extra laag toe aan dit bijzondere moment, variërend van diepe ontroering tot momenten gevuld met humor en vreugde.



Een prachtige fotosessie

Onze fotowandeling bracht ons naar de betoverende groene wereld op het Struweel, waar het landschap zich uitstrekte als een levend canvas, rijkelijk ingekleurd met tinten van groen en de frisse geur van de natuur. Het was een bewolkte dag, wat ideaal is voor onze foto's.  Al snel wist ik een comfortabele setting te creëren. Dit zorgde ervoor dat hun ware aard naar voren kwam in elke foto. Hun lach, ongedwongen en puur, vermengde zich met het gefluister van de bladeren, en zo werden momentopnames van hun liefde tijdloos vastgelegd.



Ceremonie vol liefde

De ceremonie zelf was een afspiegeling van hun levens, met hun honden die een charmante rol speelden als ringdragers, symbool voor de vreugde en onvoorwaardelijke liefde die ze deelden. De natuurlijke setting van het Struweel bood een idyllisch podium, waar elk moment werd omlijst door de rustgevende aanwezigheid van de natuur. De manier waarop Mark en Linda naar elkaar keken tijdens het uitspreken van de geloften, sprak boekdelen over hun diepe verbondenheid.



Een vreugdevolle afsluiting

Een vreugdevolle afsluiting kenmerkte de dag na de emotionele geloften van eeuwige trouw. De viering nam een ontspannen vorm aan, waarbij iedereen zich verzamelde voor een middag gevuld met warme gezelligheid. Nostalgische oud-Hollandse spelletjes brachten jong en oud samen in een speelse competitie, terwijl de geur van een verrukkelijke BBQ, zorgvuldig bereid door de Kookmeiden, door de lucht zweefde. De BBQ was een samensmelting van harten en verhalen, een herinnering aan de eenvoudige geneugten van het leven. De luchtige sfeer die de spelletjes teweegbracht, zorgde ervoor dat elke gast zich volledig kon ontspannen, lachend en genietend, volledig opgaand in het moment. Dit was niet alleen het vieren van een huwelijk, maar een viering van gemeenschap, liefde en de onvergetelijke momenten die we samen.



Reflectie op een onvergetelijke dag

Het vastleggen van de bijzondere dag van Linda en Mark was een voorrecht. Hun liefde en toewijding aan elkaar en de details van hun viering waren een ware inspiratie. Hun bruiloft in het Struweel was een herinnering aan de kracht van liefde en de schoonheid van het leven die we samen vieren. De dag liet een onvergetelijke indruk achter, niet alleen op het bruidspaar en hun gasten, maar ook op mij als trouwfotograaf.

Over het Struweel in Ridderkerk

Het Struweel in Ridderkerk is een pittoreske trouwlocatie, omringd door natuur. Met zijn weelderige tuinen en sfeervolle waterpartijen biedt het een romantisch decor voor elke bruiloft. De harmonie van fluitende vogels en ritselende bladeren creëert een vredige sfeer. Elk hoekje van het Struweel biedt een uniek decor voor zowel intieme momenten als betoverende foto's, perfect voor koppels die hun liefde willen vieren omringd door natuurlijke schoonheid.

Jouw liefde vastleggen?

Droom je ervan om jouw eigen liefdesverhaal te vereeuwigen in de betoverende groene weelde van het Struweel in Ridderkerk, net zoals Linda en Mark dat deden? Voel je je geroepen door de romantiek en de unieke sfeer van hun prachtige dag en verlang je ernaar om jouw speciale momenten op dezelfde idyllische locatie vast te leggen? Neem dan de stap om contact op te nemen met een trouwfotograaf, en samen zullen we de mogelijkheden verkennen om jouw liefdesverhaal op een manier die jouw persoonlijke touch weerspiegelt, in beeld te brengen. Samen zorgen we voor prachtige trouwfoto’s!

 

Of het nu gaat om de subtiele blikken van affectie, de vreugdevolle lach, of de tedere aanrakingen, elk detail van jouw liefde is het waard om gekoesterd en vastgelegd te worden. Ik ben er om deze momenten met zorg en aandacht voor detail te vangen, zodat jullie samen kunnen terugkijken op een collectie van beelden die jullie liefde en verbondenheid voor altijd vastlegt. Elk liefdesverhaal is uniek en verdient het om met evenveel liefde en aandacht verteld te worden. Ik verheug me erop om samen met jou te werken en een deel te mogen zijn van het vastleggen van jouw bijzondere verhaal in bijvoorbeeld het Struweel in Ridderkerk.



223 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page