top of page
  • Foto van schrijverSanne van Es

Trouwen in een wijngaard in Groesbeek

Wat als je nou onwijs van wijn houdt en je partner je gevraagd heeft te trouwen in een wijngaard? Natuurlijk, dan trouw je bij het Wijnbouwcentrum en de Wolfsberg in Groesbeek! De meest fantastische dag van Marjolijn en Coen in detail en emotie vastgelegd.


Aankleden bruid

Marjolijn en Coen begonnen hun dag allebei bij de Wolfsberg, waar ze al hadden geslapen. Ze maakte zich klaar in een andere kamer. Marjolijn met haar vriendinnen en Coen met zijn vrienden. Hoe geweldig is de uitnodiging (de fles bubbels). het past perfect bij de dag van het bruidspaar.

Aankleden bruidegom

Één verdieping naar beneden en ik was bij Coen. Hier was hij samen met zijn vrienden een glaasje prosecco aan het drinken. Het bruidspaar had elkaar een kaartje gegeven via de ceremoniemeester. Deze lazen ze voor ze elkaar zagen. Coen maakte zich voor de helft klaar met zijn vrienden en daarna ging hij naar de kamer van zijn vader voor de finishing touches.

First look

Op deze dag heb ik niet één first look gefotografeerd, maar drie! Coen en Marjolijn hadden een first look met zijn moeder en haar vader. Hierna zagen ze elkaar voor het eerst op het grasveld van de Wolfsberg. Marjolijn had roze schoenen aan!

Fotoreportage

Hierna was het tijd om te rijden naar het Wijnbouwcentrum in de fantastische auto van Marjolijn haar vader. Voor de gasten was dit nog een verassing, maar ik wist dit natuurlijk al. Wat resulteerde in prachtige foto's tussen de druiventrossen.

Ceremonie

De gasten werden met het treintje naar het Wijnbouwcentrum gebracht, waar het bruidspaar aan het wachten was. Midden in de wijngaard gaf het bruidspaar elkaar het jawoord. Hierna ging Marjolijn nog sabreren om hierna een toost uit te brengen.

Borrel en Diner

Eenmaal terug gebracht met het treintje naar de Wolfsberg, kwam het bruidspaar met een luid onthaal ook aan. Hierna was het tijd voor prachtige speeches en een heerlijk vier gangen diner.

Feest

En toen was het alweer tijd voor het feest! Wat een warme dag was dit. Het bruidspaar deed een openingsdans van het feest, waarna zij de koelte buiten opzochten. Na de openingsdans was het voor mij tijd om naar huis te gaan, maar dit feestje is nog tot in de late uurtjes door gegaan!

Ik wil Marjolijn en Coen bedanken, dat ik hun dag mocht vast leggen. Een heerlijk relaxte sfeer met een lach en een traan.

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page