top of page
  • Foto van schrijverSanne van Es

Trouwen in een wijngaard in Groesbeek

Bijgewerkt op: 7 mrt.

Trouwen in een sprookjesachtige wijngaard in het pittoreske Groesbeek... Als je dol bent op wijn en je partner je vraagt om elkaar het jawoord te geven tussen de wijnranken, dan is er natuurlijk maar één plek waar je dat doet: het Wijnbouwcentrum en de betoverende omgeving van de Wolfsberg! Laat me je meenemen in het onvergetelijke verhaal van Marjolijn en Coen, vastgelegd met alle emoties en details die hun grote dag zo bijzonder maakten.


Een bubbelende voorbereiding

De aanloop naar de ceremonie begon al vroeg in de ochtend, toen Marjolijn en Coen zich klaar maakten in aparte kamers van de Wolfsberg, waar ze de nacht hadden doorgebracht. De uitnodiging, een fles bubbels, was een perfecte voorbode van de feestelijke dag die voor hen lag. Voor Marjolijn was het een gezellig samenzijn met haar vriendinnen. Lachend, kletsend en af en toe een beetje stuntelend hielpen ze elkaar met de voorbereidingen. Het werd pas echt een feestje toen Marjolijns moeder binnenwervelde, helemaal enthousiast bij het zien van haar dochter. Ze kon haar ogen niet geloven! Die speciale moeder-dochter knuffel? Die was goud waard.



Moment van de bruidegom

Een trap omlaag bracht me naar Coen, waar hij met zijn vrienden genoot van een glas prosecco. Terwijl de spanning steeg, namen Marjolijn en Coen even een momentje voor zichzelf voordat ze elkaar zouden zien. Ze deelden persoonlijke kaartjes via de ceremoniemeester, die ze met ingehouden adem lazen voordat ze elkaar eindelijk ontmoetten. Coen maakte zich gedeeltelijk klaar met zijn vrienden, maar zocht uiteindelijk nog de laatste details in de kamer van zijn vader.



De eerste blikken

Op deze betoverende dag was er niet één, maar wel drie first looks! Coen en Marjolijn deelden een intiem moment met hun ouders voordat ze elkaar voor het eerst zagen op het uitgestrekte grasveld van de Wolfsberg. En oh, Marjolijn's roze schoenen voegden nog een extra vleugje kleur toe aan de prachtige scène!



Een rit naar de wijngaard

Vervolgens stapten we in de schitterende auto van Marjolijns vader voor de rit naar het Wijnbouwcentrum. Voor de gasten was dit een verrassing, maar voor mij als fotograaf was dit natuurlijk al bekend. Dit leverde prachtige foto's op te midden van de druiventrossen. De zachte bries die door de wijngaard waaide, zorgde voor een sfeervol decor en de glinsterende zonnestralen die tussen de bladeren door prikten, gaven de foto's een magische uitstraling. Terwijl we over de kronkelende weggetjes reden, voelde ik de opwinding van het bruidspaar en hun gasten, die genoten van het adembenemende landschap om hen heen. Met elke klik van mijn camera legde ik de oprechte emoties en het pure geluk vast dat zo kenmerkend was voor deze bijzondere rit naar de wijngaard.



Ceremonie te midden van de wijngaarden

De ceremonie zelf vond plaats te midden van de weelderige wijngaarden van het Wijnbouwcentrum. Terwijl de gasten met het schilderachtige treintje arriveerden, stonden Marjolijn en Coen te wachten om elkaar het jawoord te geven. Eenmaal verenigd, vierde het paar hun liefde met traditioneel sabreren, gevolgd door een toost op hun toekomst samen.



Borrel en diner bij de Wolfsberg

Na de ceremonie bracht het treintje het gezelschap terug naar de Wolfsberg, waar een warm onthaal het bruidspaar opwachtte. Tijdens een uitgebreide borrel en een heerlijk viergangendiner werden er ontroerende speeches gehouden en herinneringen opgehaald. De liefde en vreugde vulden de lucht terwijl vrienden en familie samenkwamen om te vieren en te genieten van elkaars gezelschap. Hierdoor werden de banden alleen maar sterker en werden er nieuwe herinneringen gecreëerd die voor altijd zullen voortleven.



Dansen onder de sterren

En toen was het tijd voor het feest, dat de warmte van de dag nog verder opstookte! Marjolijn en Coen openden de dansvloer met een prachtige dans, voordat ze even naar buiten gingen om af te koelen. Terwijl het feest doorging tot in de late uurtjes, nam ik afscheid, dankbaar dat ik deze dag mocht vastleggen. De sterren fonkelden aan de hemel en omhulden het bruidspaar met een magische gloed, terwijl ze samen dansten onder de betoverende nachtelijke hemel.



Een dag om te koesteren

Marjolijn en Coen, ik wil jullie hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat jullie in mij hebben gesteld om jullie liefdesverhaal vast te leggen. Het was een dag vol ontspannen sfeer, gelach en tranen, en ik ben vereerd dat ik daar deel van mocht uitmaken. Jullie liefde en de bijzondere momenten die ik mocht vastleggen, zullen voor altijd een speciale plek in mijn hart hebben en ik hoop dat de foto's jullie keer op keer terugbrengen naar deze prachtige herinneringen.

Ook een trouwfotograaf inhuren?

Overweeg je om een trouwfotograaf in te huren voor jullie grote dag? Het vastleggen van de momenten en emoties van je bruiloft is van onschatbare waarde. Elk liefdesverhaal is uniek en verdient het om verteld te worden, om gekoesterd te worden voor de eeuwigheid. Als trouwfotograaf is het mijn passie om die kostbare momenten vast te leggen, om jullie liefdesverhaal te vereeuwigen in prachtige beelden die jullie keer op keer terugbrengen naar die bijzondere dag.

 

Benieuwd naar hoe ik jullie magische dag kan vastleggen? Laten we samen jullie droombruiloft tot leven brengen. Neem gerust contact met me op, zodat we kunnen bespreken hoe ik jullie wensen kan vervullen en jullie liefdesverhaal kan vastleggen op een manier die echt bij jullie past. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en samen een onvergetelijke herinnering te creëren.

55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page